Ajöss till håret – ge plats åt skägget

Skrivet av

En bekant till mig lever efter mottot ”skägget får inte bli längre än håret”. Jag är beredd att utmana den devisen.

Så jag låter skägget vara, men tar fram trimmern och säger ajöss till håret. Resultatet syns här intill. Bilder från före ingreppet finns här.

Nog för att jag behövde klippa mig i vilket fall som helst, men friseringen var särskilt lyckad ur skägghänseende: med en mer vårdad frisyr lämnas utrymme för ett vildare skägg. Kontrastverkan liksom. Jag ska nog låta det vara mitt motto ett tag framöver, innan det blir dags att prova nåt annat. Det finns fler som gör som jag: kolla in Backyard Bill.

6 reaktion på “Ajöss till håret – ge plats åt skägget

  1. Axel Inläggsförfattare

    Ajdå, tråkigt att du inte gillar det. Var hursomhelst tvungen att prova. Ska försöka skärpa mig och låta håret växa nu igen.

  2. Mikkan

    min frisör har alltid resonerat på samma vis. jag tog dit maken en gång, på den tiden han körde slutspelsskägg under arbetslösheten. Hon klippte honom tajt och superkort, och det gjorde underverk för det vackra skägget!

  3. emmy

    nää, skägget ska vara längre är håret! min kille har rakat huvud/stubb men världens finaste skägg :)). Han hade hästsvans när vi träffades men den är borta nu :P

  4. Pingback: Sax och trimmer – här är mina verktyg | Skäggbloggen

Kommentarer inaktiverade.