Topp 10 skäggyrken – #7

Skrivet av

Listan över kneg med skägg fortsätter.

Skäggyrke #7
Motorcykelgangster

Många skulle avstå från att se gangster som ett yrke. Men det är i vart fall en heltidssyssla. Och eftersom vi har tittat lite för mycket på tv-serien Sons of Anarchy på sistone kvalar motorcykelgangstern in här på listan. MC-gängen har sin egen yrkeskultur och skägget är en del av sedvänjorna.

Vi är i högsta grad medvetna om att de allra flesta som har skägg och åker motorcykel inte är det minsta kriminella. Men tänk nu på alla skinnvästar som försörjer sig på det här, och inte glider runt på hojen som fritidssysselsätning.

4 reaktion på “Topp 10 skäggyrken – #7

  1. Mikkan

    Värdiga att vara med på listan, främsta skäggjobbarna som jag ser det. Ser dock fram emot att bli inte bara överraskad utan blown away över ytterligare yrkesgrupper som kan vara ännu mestare skäggjobbare!

  2. gaby

    Åh, jag blir alldeles varm i hela kroppen av att SOA har bidragit till att motorcykelgangsters kvalade in på listan. Opie (lilla bilden) är en skäggud!

  3. DrGonzo

    Håller till 110% med gaby! Man blir lite varm i kroppen av samarbetet mellan släggbloggen och SOA…good job!

Kommentarer inaktiverade.