Dagens skägg – the pappa edition: Klaas

Skrivet av

Det här med att odla skägg verkar ha en intressant koppling till föräldraledighet. Skäggbloggen lanserar härmed Dagens skägg – the pappa edition, där vi under ett par dagar kommer att träffa några  fäder och deras skägg.

Klaas Tojkander

Hur länge har du haft skägg?
– I 18-19 dagar ungefär. Jag började när jag blev pappaledig, men nu tror jag att jag ska raka av mig det.

Varför?
– Det kliar och sticks så jag kan inte sova, jag måste kamma skägget innan jag går och lägger mig. Sedan vet jag inte riktigt hur jag ska tackla när skägget blir längre än håret. Jag brukar nämligen raka av mig allt hår på huvudet.

Ja det där finns det olika åsikter om. Skäggbloggs-Axel satsar på kort hår för kontrasten.
– Ja, jag ska raka huvudet ikväll, då får vi ser hur det blir. Jag är lite missnöjd med skäggväxten på mustaschen också, annars skulle jag kunnat ha bara mustaschen kvar.