Odla skägg i påsk!

Skrivet av

Påsken är på väg och med den några extra lediga dagar, förhoppningsvis. ”Då ska jag sätta fjädrar på pinnar, äta ägg, mumsa godis och gå promenader i solen”, kanske du tänker.

Och det är ju helt okej. Till och med värt att uppmuntras.

Men se nu till att använda din ledighet till något riktigt meningsfullt också. Se till att odla skägg. Det är under semestrar och annan ledighet som de flesta skägg odlas fram. Då behöver man inte konfrontera sin fyradagarsstubb med kollegorna och har tid att växa in i sin nya ansiktsbehåring. Ett perfekt läge att komma tillbaka som en ny man efter helgen alltså!

Ett påskskägg är ju faktiskt helt logiskt, om man tänker på det. Kolla på Jesus där på sitt kors, klart att han har skägg. Och påskharen, han är ju hårig hela han. Det minsta man kan göra är ju att bli lite hårig i ansiktet åtminstone. Till och med tuppen har ett slags skägg. Eller åtminstone något som hänger och dinglar under hakan.

Så gör som våra största påskkändisar. Odla skägg och börja redan idag!

3 reaktion på “Odla skägg i påsk!

  1. Eric Inläggsförfattare

    MUHAHAHAHAHA!

    Och då är det ändå jag som är från Göteborg :)

Kommentarer inaktiverade.