Adam Tensta: ”Jag har skägg. Look at me now!”

Skrivet av

Här kommer den, som utlovat: Skäggbloggens exklusiva intervju med artisten Adam Tensta.

Hur kommer det sig att du odlar skägg?
– Jag har alltid tyckt att skägg var grejen, ända sedan jag såg Mr.T rocka ett skägg så har jag velat ha ett. Kanske inte ett som ser ut som hans, men dock ett skägg.

Hur länge har du haft det?
– Så länge jag kunnat. Mitt skägg är ändå på gränsen till ”fjun”, men om du säger att det verkligen är ett skägg så har jag haft det sedan slutet av 2009.

Hur känner du dig i skägg?
– Länge så såg det ut som att jag inte skulle få något skägg överhuvudtaget. Nu när jag äntligen blir intervjuad av Skäggbloggen så känns det givetvis ärofyllt. Det är också en känga till de som inte trodde att jag skulle få skägg. Det känns RIKTIGT bra.

Vad säger omgivningen? Vad har du fått för reaktioner?
– Det har varit en blandad respons. Vissa hyllar skägget till skyarna medans andra hotar med rakning. Det roliga är att de iallfall har lagt märke till det. Nån rasseblogg gick ut med att jag har blivit medlem i Al Qaida.

Vad betyder ditt skägg för dig?
– Det tillhör på något konstigt sätt mitt uttryck, som person, som storebror, som vuxen son, som älskare. Skägget är där med mig, alltså är skägget en viktig del av mig.

Finns det nån anekdot att berätta om något du och ditt skägg har varit med om?
– Har hört det sägas flera gånger: ”Adam, du kommer aldrig få skägg” och ”Du borde raka av dig ditt fjun”… LOOK AT ME NOW! Har ni blivit intervjuade av skäggbloggen? Svar: NEJ!

Är det inne att ha skägg i musikvärlden nu?
– Skäggets aktuallitet är på en konstant hög nivå. Det har aldrig varit ”ute”.

Hur hiphop är skägg?
– Finns många skäggiga rapartister. Min vän Promoe till exempel. Hela Philadelphia-hiphop-scenen är jävligt skägg. De flesta är sunnimuslimer och rappare. Man kan nästan säga att skägg+hiphop kommer från Philly.

16 reaktion på “Adam Tensta: ”Jag har skägg. Look at me now!”

 1. gaby

  Ju mer jag läser Skäggbloggen desto starkare växer mitt skäggavund – speciellt efter Adam Tenstas skäggpepp. Oh my oh my, jag vill också vara en del av detta mäktiga skäggcommunity!

 2. Tobbe

  Verkar vara en skön/skäggig snubbe… gillar: ”Skäggets aktuallitet är på en konstant hög nivå. Det har aldrig varit ”ute”.” – Bara att hålla med!

 3. carin selvinc

  tjooooo, jag vill ha adam till Oslo. Fix it <3 annars blir det till att lifta med allt som rullar tillbaka till hometown STOCKHOLM eller vart du än tar vägen. Klar sommarpuls å då måste man ha lite ADAM O D GUYS. bless!°!!

 4. DJ Levis

  Härmed gör jag klart för alla svart på vitt att jag har lovat Adam att odla skägg igen och låta det leva ett fritt liv!

  Tung intervju annars Adam! Det var Mr. T, sen var det Adam och jag är på gång!

  RMH ftw!

 5. Pingback: Rör inte mitt… | Tobbes blogg

 6. Sven

  Men ta inte en suddig svartvit bild i dåligt ljus, då ser en 5 åring ut att ha skägg..
  Gå ut och ställ dig så man kan se mer än något som liknar en hak skugga.

 7. Pingback: Stockholmstips: Kolla in Joel’s barbershop – och Big T flyttar | Skäggbloggen

Kommentarer inaktiverade.