Och har du varken bräda eller bil…

Skrivet av

…kan du ju alltid kirra en mustasch-kopp! De är gjorda av designern Peter Ibruegger och kan köpas direkt på hans sajt. Annars säljs de också på NK tror jag. Efter min stora sommar-rakning ska jag lätt skaffa en. Så man alltid kan ha mustasch i alla fall.

3 reaktion på “Och har du varken bräda eller bil…

 1. Axel

  Fan vad kul Eric. Jag ska lätt köpa en sån alltså. Jag är ju varken bilägare eller skejtare, så för att stilla överläppens konsumtionslängtan är det detta som gäller.

 2. jonna!

  hej!
  vilken fantastiskt blogg du har skapat :D genialisk på så många olika sätt och vis.
  jag önskar mig ett inslag där du pratar med en sikh om dennes skägg! det är nog någonting som aldrig kommer att sluta fascinera mig – ansiktshår och religion. perfekt!
  peace!

Kommentarer inaktiverade.