Topp 5 Programledarskägg – #5

Skrivet av

Äntligen – dags för ny skägglista! Som ni alla måste ha väntat på det här ögonblicket.

Siewert Öholm från Svar Direkt och Kvällsöppet - plats fem av Skäggbloggens programledarskägg
Det började med den fantastiska skepparkransen på Studio S videovåldshatande programledare Göran Elwin. Våra ögon öppnades för det fantastiska – och i viss mån utdöda – svenska programledarskägget. Så här kommer den då. Listan över svensk TV:s fem ståtligaste programledarskägg.

Programledarskägg #5 – Siewert Öholm

Femteplatsen innehas av mannen som på bästa sändningstid gett munskägget ett ansikte i program som Svar direkt och Kvällsöppet. Den oerhört kristne Siewert Öholm är kanske numera mest känd för sitt korståg mot hårdrock, men han har verkligen förtjänat sin plats på den här listan.

6 reaktion på “Topp 5 Programledarskägg – #5

 1. Nicklas Jarnesjö

  Hej.
  Jag vill bara tacka för en mycket trevlig och rolig blogg som jag har spenderat många timmar på.
  Ville också bara meddela att vi tog upp ”Skäggbloggen” i förra avsnittet av CubeCup TV som kan kollas på http://cubecup.se/tv/ .

  Keep up the good work!

 2. Axel

  @Nicklas Jarnesjö Underbart! Den som vill kolla direkt på snacket om Skäggbloggen innan man spolar tillbaks och ser resten av CubeCup TV kan kika på 25:30, där Erics skägg liknas vid ett 70-talssköte.

  För övrigt: videon med Sievert Öholm avslöjar hur OHYGGLIGT dåligt producerad svensk tv var bara för ca 15 år sedan. Tom journalistisk vinkling, ljudkille som inte hänger med med mikrofonen på slutet. Etc.

 3. Rebecca

  Hej Skäggbloggen.

  Om man som jag är kvinna och vill ha skägg (fake) till sin dragking utstyrsel, hur ska man göra då? Kan ni inte skriva ett blogginlägg om detta? Skulle bli väldigt tacksam!

 4. Axel

  @Rebecca Det är en bra idé! Det måste vi ju faktiskt gå till botten med. Hittills har vi mest skrivit om stickade lösskägg och liknande, men nu är det dags för handgripliga tips om realistiska lösskägg.

Kommentarer inaktiverade.