Silikondroppar hjälper vid rivigt hångel

Skrivet av

Senast vi skrev om problemet med rivig skäggstubb i samband med hångel lyckades vi inte komma fram till något riktigt bra motmedel. Öva på kysstekniken och vänta till skägget blivit mjukt, var de lama slutsatserna då. Men nu verkar vi ha hittat en bättre lösning, tack vare Sara Haldert, som berättar om en tidigare pojkvän med vass skäggstubb.

– För mig var det inte så stora kval, för jag tyckte att det var ganska göttigt med lite rivig skäggstubb och hångel. Det tror jag för övrigt att många tjejer tycker, men det tror inte ni killar.

– Men min kille tyckte att det var ett problem, och han hade väldigt kraftig skäggväxt. Jag, å min sida, hade väldigt långt hår och använde silikondroppar som jag hade köpt hos frisören för att mitt hår skulle bli mjukt och glansigt. Han provade det på sin skäggstubb, och den blev faktiskt mjuk och len och hångelproblemen försvann!

Så från att ha fått öm röd hud var det inga problem?
– Hårstråna liksom lade sig ned och mjuknade och dessutom blev han alldeles len om sin hud.

Var hittar man silikondroppar?
– Man går till frisören. Det här var kanske tio tolv år sen, så nu finns det kanske hos Åhléns och Kicks också.

2 reaktion på “Silikondroppar hjälper vid rivigt hångel

  1. Pingback: Gillette påstår att kvinnor helst kysser rakade män | Skäggbloggen

Kommentarer inaktiverade.