Barberare i Linköping – Dennis Barbershop

Skrivet av

Nu kan vi addera en raksalong i Linköping till vår lista över svenska barberare – Dennis Barbershop. Tack för tipset, Anders M!

Av bilderna att döma ser det ut att vara ett mysigt ställe som månar om det historiska arvet. Salongen har funnits i 127 år, och har bevarat seden med att låta stamkunder ha egna rakdon i små lådor.

Priser: Skäggklippning från 180 kr, rakning från 300 kr. Om Linköping vinner hockeyguld kan man bli av med slutspelsskägget gratis.

Plats: S:t Larsgatan 21, Linköping.

Tele: 013 – 12 20 65

Webb: dennisbarbershop.se

4 reaktion på “Barberare i Linköping – Dennis Barbershop

  1. Axel Inläggsförfattare

    @brita ”Amerikansk Rakning” får man för det priset. Skulle tippa på att det är varma handdukar och rakning med klassisk hyvel som gäller. Nån som varit hos Dennis och kan ge närmare rapport?

  2. Greven

    Alltså, det skulle ju innebära att man blir av med skägget, så det är ju uteslutet. Jag tror att rakning är bra mycket farligare än rökning. Egentligen borde en skäggborttagningsnstitution ses som fiende.

  3. Kavita

    Tjena! Alltse5, jag lyckades gaksna bra pe5 krogen, fick hennes nummer och hon ff6ljde med mig hem redan samma kve4ll. He4r bf6rjar problemet, hon vill ha sex. Jag som e4r sjukt re4dd ff6r att visa min kropp ff6r ne5gon annan e4n mig sje4lv blir galet ose4ker. Det hje4lper heller inte att min penis e4r 9 CM. Vi rf6k ihop i se4ngen men efter ett tag sa hon stop: Vi kan gf6ra det oralt iste4ller ff6r jag ke4nner inte om den e4r inne eller ute .Ringde henne dagen efter ( sf6ndag ) men hon svarar inte. Vad gf6r jag nu de5?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>