Rakning och skäggvård: Sivletto

Skrivet av

I oroliga kommentarer har ni läsare uttryckt att ”skäggborttagningsinstitutioner bör ses som fiender”. Nå, när vi nu lägger till ännu ett ställe till vår lista över barberare ser vi till att det är en inrättning som skyltar med skäggvård för den som vill behålla hakhåret. Tack Gabriella för tipset.

Sivletto, Stockholm
Här finns inte bara klassisk rakning, utan även skäggvård och mustaschvård. Det kan ju vara bra om man vill behålla sitt fina skägg men ändå vill bli lite ompysslad. Samtidigt kan man få rockabillyfrilla. Och Sivletto är dessutom kläd- och prylbutik också.

Adress: Malmgårdsvägen 16-18, Stockholm
Pris: Från 100 kr för mustaschvård till 600 kr för lyxrakning
Telefon: 08-6433972
Webbplats: sivletto.com

3 reaktion på “Rakning och skäggvård: Sivletto

  1. Per

    Big T:s salong och Sivletto är samma ställe för den som vill få professionell skäggvård (det finns även ett par renodlade frisörer/-ser i lokalen).
    Jag blev riktigt inspirerad av Skäggbloggen, sparade ut under semestern och besökte Big T för ett par dagar sedan för en första ansning. Jag tycker att Sivletto är en riktigt skön/unik kombination av livsstilsbutik och frisör/barberare. För mig andas Big T:s salong amerikansk 70-talsretro med matchande laidback musik. Big T är verkligen kunnig och trevlig. Den formella kompetensen finns dokumenterad bland retroaffischerna och samlingen av rakknivar på väggarna. Erfarenheten både syns och känns på det, för mig och min omgivning, mycket goda resultatet. Det blir helskägg i höst.
    Medan jag väntade på min tur för lite frågor och ansning, förvandlade Bit T en pappersbruksarbetande kille med lång hästsvans till en mycket distinkt dito med snaggade sidor och en bakåtkammad topp som kräver sin pomada. Hans fru blev gråtmild av förvandlingen och hur snygg han blivit…

Kommentarer inaktiverade.