Segling och skidåkning ger frihet att odla skägg

Skrivet av

I dag bidrar två läsare med varsitt frihetsskägg som också är friluftsskägg för två olika årstider.

David: I början av året var jag i Kanada och USA och åkte skidor. Eftersom jag lämnade sambon hemma så fick jag möjlighet att undersöka mina ansiktsfjuns potential. Jag tog helt enkelt ett porträtt varje morgon och klippte ihop dem till en film. Enjoy!

Tommy: Jag blev väldigt glad när jag snubblade över er blogg och tänkte bidra med en bild på mig i mitt seglarskägg! Ibland så kan jag känna mig lite motarbetad och i motvind då jag tjänstgör inom ett uniformsyrke som jag tror inte insett det vackra med skägg. Men på havet känner jag mig fri och vacker i mitt skägg!

3 reaktion på “Segling och skidåkning ger frihet att odla skägg

  1. Milange

    Skägg är vackert minns denna dag från i somras och den inspirerar mig i mitt egna odlande….

  2. Hardingz

    I love your skägg, fan den är så respektfullt..
    Har du möjligen lika långt hår också?=)

Kommentarer inaktiverade.