Skäggiga killar får ligga mer

Skrivet av

Skäggets fiender vet att de håller på att stångas tillbaka. I takt med att allt fler odlar skägg får de allt svårare att kränga sina onda verktyg. I desperation prövar nu rakhyvelstillverkaren Schick en lömsk taktik för att uppnå sina mål: humor. Kolla bara hur de försöker lura i oss att skägg är ett slags missbruk som blockerar vägen till sänghalmen.

Tur att det är så enkelt att bemöta deras argument. Det är nämligen så att skäggiga killar får ligga mer än renrakade. Och framförallt: skäggiga killar får kvalitetsligg. Sådetså. Men det budskapet säljer man inga produkter på, och sanningen behöver ingen propagandafilm av det här slaget för att nå ut.

Som ett led i reklamkampanjen för sin rakhyvel har tillverkaren låtit göra en undersökning på amerikanska universitet. Där framkommer att skägget är på frammarsch, och att mer än 50 procent av de manliga studenterna på många amerikanska lärosäten nu har skägg. Schick ser det som ett tillfälle att sälja hyvlar. Vi på Skäggbloggen ser det som ett tecken på ett uppvaknande hos ungdomen.

Tack till Karl Johan som tipsade oss om Schicks kampanj.

För lite budskap från den goda sidan, läs även:
Dagens skägg, Johan:  ”Jag är ingen Gilletteman”

2 reaktion på “Skäggiga killar får ligga mer

  1. Ylva

    Som en ”hot swedish chick” så skulle jag väl vilja påpeka att jag aldrig i livet skulle ligga med han den skägglösa killen.
    Heja Justin!

  2. Skymning

    Intressant i sammanhanget är att skäggväxten blir nâgot snabbare pga ökad testosteronutsöndring hos män som väntar sig sex. Har dock inga källor för det just nu, men det lär ju gâ att hitta undersökningar om detta pâ the Intertubes.

Kommentarer inaktiverade.