Fräck löparkupp med skägg

Skrivet av

Ibland är det faktiskt trist att skägg ska behövas, men desto roligare att lösskägg kan användas till något slagkraftigt. Kolla in Maratonbloggen på svd.se – som häromdagen skrev om skäggkuppen i löpartävlingen Bore Cup.

I tävlingen skulle herrar springa 10 km och damer 5 km. Löjligt av bara helskotta att man inte själv får välja distans!

Därför drog tre löpare på sig skägg för att få springa den längre sträckan. De skriver: ”hoppas att vi på detta sätt lyckats blåsa liv i diskussionen om varför damerna i tävlingsklassen bara får springa hälften så långt som herrarna.”

Strålande, säger vi på Skäggbloggen!

5 reaktion på “Fräck löparkupp med skägg

  1. Petra

    Haha – ni anar inte hur upprörda somliga blev av vårt stillsamma lilla tilltag. Dels borde vi ha vidtalat arrangören, tyckte en del – för tydligen får damer ställa upp i herrklassen (utan skägg). Hmm, som om man skulle kunna veta det liksom… Och dels ”borde vi skämmas som har svartmålat en oskyldig arrangör…” Håhåjaja vad det finns parafgrafryttare i vårt avlånga land… Kul blogg ni har iaf!

  2. ikey

    Vilka torrisar! haha.. Petra, du och dina vänner är mina idoler. Jag tycker det var en skitskoj idé! =) Vem är du av dessa 3 hetingar? ;P

  3. "Martin"

    Härligt att ni noterar både humorn & seriösa grundtanken! Gillar taggningar ”Protestskägg” nytt ord i mitt vokabulär :) Som ny skäggbärare såg jag verkligen alla fina coola rimfrostiga skägg bland medtävlande, funktionärer & publik! En i gänget fast ändå inte ;)

Kommentarer inaktiverade.