Läsarnas vinterskägg

Skrivet av

Vi avrundar temat vinterskägg för den här gången med kloka ord från er läsare.

vår Facebooksida skriver Marcella SC: ”Men vi mustaschkyssande tjejer (eller killar) då? Här tycker jag det är ganska orättvist. Antingen säger vi hej utomhus och då frostskadas mitt ansikte av hans istappar i skägg o mustasch, eller säger vi hej inomhus o då blöter han ner halva mitt ansikte… Måste hitta en bra lösning på detta!”

GuldHarald skriver: ”Jag och mina kompisar kör vinterskägg varje år – naturens egen halsduk. Regeln är att man får inte raka sig förrän vårens första dag. När den är får man själv avgöra, men från och med att man tagit av vinterskägget får man heller inte ha vinterjacka!”

Bra regel där, Harald! Om man vill se hur det går till att odla ett vinterskägg från grunden ska man spana in bloggen Skäggkalendern. Under december månad gör Joakim Lindström dagliga uppdateringar om vägen från renrakad barbar till fullskäggig gentleman, dessutom med skäggig musik varje dag.

För var dag som går kommer hans stackars hud att bli snäppet mer skyddad från kylan. Så här bra kommer det att bli:

Tidigare inlägg om vinterskägg:
Kom an, Kung Bore! Vi är redo. Vi har skägg.
Såg du något vitt skägg i morse?
Vinterskäggets fiender: dragkedjor, halsdukar, frost
Kondens – vinterskäggets nemesis

2 reaktion på “Läsarnas vinterskägg

  1. Axel Inläggsförfattare

    Ruben: Så INIHELVETE coolt vinterskägg! Jag vill också åka till de 28 minusgraderna i Torassieppi.

Kommentarer inaktiverade.