Svenske VM-tvåan: ”Jag är hänförd över allt jag såg där”

Skrivet av

Grattis! säger vi på Skäggbloggen nu när vi sett hela resultatlistan från Skägg-VM i Trondheim och konstaterar att Sverige tog två medaljer i klassen naturell mustasch. Andreas Rellfelt kom tvåa och Bo Jonsson kom trea.

Om att vara på Skägg-VM säger silvermedaljören Anders Rellfelt till Sydsvenskan: ”Från att vara i en värld där nästan ingen har ansiktsbehåring till en där det är onormalt att inte ha det är sjukt. Jag är hänförd över allt jag såg där.”

Han började odla mustaschen så sent som februari 2010. Från nybörjare till VM-medaljör på lite mer än ett år, fantastiskt. Skäggbloggen grattar!

En reaktion på “Svenske VM-tvåan: ”Jag är hänförd över allt jag såg där”

  1. Pingback: Sveriges medaljhopp i skägg-VM planerar mustaschkupp | Skäggbloggen

Kommentarer inaktiverade.