Ny skäggsäsong!

Skrivet av

Hörni, förlåt att här har varit så tomt flera veckor. Sommaren har varit lång och jag och Eric har varit isolerade i tält och stugor.

Ni har säkert hållit era skägg sysselsatta ändå. Själv kom jag tillbaks till jobbet häromdagen och blev glatt överraskad över att min normalt sett renrakade kollega Staffan har följt en klassisk sommartradition och odlat ett semesterskägg. (Snälla Staffan, raka inte av det nu bara för att hösten är här!)

Om ni inte har läst den redan kan jag för övrigt varmt rekommendera Martin Cösters långa artikel om skägg som publicerades i Svenska Dagbladet tidigare i somras.

Trots att jag inte har hunnit se några avsnitt än vågar jag tvärsäkert påstå att Whisker Wars blir höstens tv-serie alla kategorier:

4 reaktion på “Ny skäggsäsong!

Kommentarer inaktiverade.