Skäggbandet The Beards på skäggturné med skäggmusik

Skrivet av

Skägg och musik hör ihop. Det skulle gå alldeles utmärkt att starta Skäggigamusikerbloggen.se och ha fullt upp för resten av livet. Det finns nämligen hur många skäggiga band som helst – kolla bara in vår topp 10-lista över Rockskägg.

Men så vitt vi vet finns det bara ett enda skäggigt band som heter the Beards och som enbart gör musik där låttexterna handlar om skägg. Där har de hittat en nisch, får man lov att säga, och det ska de ha all heder för oavsett vad man tycker om deras musik.

Sedan vi skrev om dem sist har det australiska bandets kommit ut med sin nya skiva ”Having a Beard is the New Not Having a Beard”. Där finns låtar med titlar som ”You Should Consider Having Sex With A Bearded Man” och ”I’m in the Mood… for Beards”. Vi har inte gjort något djupare textanalys ännu, men anar ett skäggfrämjande tema.

Bandet är just nu på turné hemma i Australien. Du hittar The Beards t.ex. på Soundcloud, Facebook, och de finns på Spotify också.

En reaktion på “Skäggbandet The Beards på skäggturné med skäggmusik

  1. Pingback: Sommarens skägglåt – The Beard Song | Skäggbloggen

Kommentarer inaktiverade.