Allt du behöver veta om skäggdagen i Göteborg

Skrivet av

Axel, Eric, Anders & Homan hälsar er välkomna!

Över 80 personer har redan anmält sig till skäggfotograferingen i Göteborg 9 september. Det är hur kul som helst!

Det gör också att det kan bli lite kö till kameran. Kom gärna tidigt på dagen om du har möjlighet! Vi börjar kl 11. För att göra väntan lite trevligare ska vi försöka fixa lite dryck att bjuda på, och det kommer att finnas massor av skäggiga män att prata med. Du kommer också att kunna fördriva tiden genom att vi sätter ett papper i handen på dig så att du får berätta några ord om ditt skägg.

Kom ihåg: Vi ser gärna mustascher, polisonger och andra typer av ansiktshår också! Allt som växer i ansiktet nedanför tinningen vill vi fotografera. Och tag gärna med en äldre skäggig släkting som inte hänger här på nätet.

Kan du inte bärga dig så finns alla möjligheter att snacka med andra skäggiga på fotodagens facebook-event: www.facebook.com/events/392050997526576/
eller använd taggen #gbgskägg på twitter och instagram.

Tid: Söndag 9 september 2012, kl 11-16
Plats: Sharper of Sweden Barbershop, Prinsgatan 6, Göteborg
Mer information och kontaktuppgifter: skaggbloggen.se/2012/07/foreviga-ditt-skagg-kom-pa-skaggfotodag-i-goteborg-99/

Vi ses!

P.S. Mer info om fotograferingen i Stockholm kommer SNART!

6 reaktion på “Allt du behöver veta om skäggdagen i Göteborg

 1. Axel

  På förekommen anledning kan vi förtydliga: Man måste inte mingla. Om man känner sig blyg och det är kö när man kommer och man verkligen inte känner för att hänga i salongen kan man t.ex. få en kölapp och komma tillbaks efter en stund.

 2. Axel

  För att svara på fler frågor vi fått:

  * Man får ha på sig vilka kläder man vill. Det man känner sig bekväm i. Vi ser gärna skägg i deras vardagliga kontext, med samma kläder som personen brukar ha. Så kom precis som du är! Men man får gärna klä upp sig också om man tycker det är kul.

  * Man måste verkligen inte vara på plats alla fem timmarna. Anledningen till att vi uppmanar folk att komma tidigt är att det blir omöjligt att hinna med alla fotografierna om alla anländer kl 15. Grundtanken är att man kommer och får sitt foto taget, när man kan under dagen, och sedan kan man gå direkt eller stanna så länge man har lust. Vi ville bara varna för att det eventuellt kan bli lite kö.

  Väl mött!

 3. Axel

  Du får gärna mejla bilden till oss, såklart. Egentagna bilder kommer nog inte med i boken, men vi porträtterar ju gärna skägg här på bloggen också!

Kommentarer inaktiverade.