Skäggfotodag i Stockholm

Skrivet av


Nu följer vi upp succén från Göteborg. Dags för skäggfotodag i Stockholm! Så alla ni i trakterna kring huvudstaden, nu har ni chansen att visa upp skägget, mustaschen eller polisongerna för fler än de närmast sörjande. Vi vill fotografera det till vår skäggboksprojekt.

Eftersom det är på en lördag tänkte vi passa på att förlänga dagen med öl på lokal senare på kvällen och fortsätta skäggsnacket. Vi håller på och kollar om någon barägare vill ta emot oss, men hittar vi ingen får vi ta över något random ställe.

När?

Lördag 29 september 2012, kl 11-16.

Var?

I Grandpas butik på Fridhemsg. 43  i Stockholm.

Varför?

Vi gör en bok om skägg. En viktig del av boken är bilder på skägg och berättelser om skägg. Därför vill vi fotografera just ditt ansikte.

Mitt skägg, verkligen?

Ja. Alla sorters skägg. Vi vill se alla stilar. Inget skägg är för alldagligt.

Mustascher och polisonger också?

Självklart!

Till och med en liten soul patch?

Ja! Alla sorters skägg.

Men om jag inte bor i Stockholm?

Hemskt ledsen. Vi har haft en fotodag i Göteborg men det är också allt vi mäktar med tyvärr.

Kommer alla skägg med i boken?

Tyvärr kan vi inte lova det, men vi vill såklart ta med så många det bara går.

Får jag komma även om jag inte har skägg?

Självklart. Kom och häng och snacka ansiktshår och titta på skägg.

Anmälan

Vi blir glada om du skickar ett mejl till mejl@skaggbloggen.se så att vi vet ungefär hur många som kommer. Skriv Skäggfoto Stockholm i ämnesraden, berätta vad du heter och hur vi kan nå dig. Vi har också ett Facebook-event som man kan bygga upp peppen med.

Frågor på det?

Epost: mejl@skaggbloggen.se
Eric, skaggbloggen.se: 073-512 45 13
Axel, skaggbloggen.se: +32 491 73 95 56
Anders, fotograf: 0702-403049

6 reaktion på “Skäggfotodag i Stockholm

 1. Jonatan

  Synd verkligen att det krockar med lidingöloppet, blir nog väldigt tajt att hinna med både och…
  Jag önskar er som kan gå en bra dag iaf, bra initiativ också!

 2. Benke

  Fasen, vill jätte-gärna komma men det känns som att folk kommer komma med massa skäggiga kompisar och ha värsta gemenskapen medan en annan hänger runt med skägglösa typer utan något som helst intresse för denna typen av sociala tillställningar… Ska verkligen försöka samla mod och dyka upp med mitt skäggiga ansikte!

 3. Eric Inläggsförfattare

  Benke: Det är klart du ska komma! En av de allra bästa sakerna med skäggfotodagen i Göteborg var den goda stämningen. De som ville hänga kvar och snacka skägg gjorde det och de som inte var så sugna på att vara sociala vara bara inne och tog sin bild och gick. Alla var vänliga och glada. Väldigt få gjorde tuff-minen. Väldigt många kom ensamma också och flera av dem hängde kvar nästan hela dagen.

  Klart du ska ta chansen!

 4. Pingback: Skäggfotodag! « According to Fatimah

 5. Fredrick g

  Väldigt frestad skall eventuellt upp te kongliga hufvudstaden o köpa mig en ny kamera den lördagen ändå. Passar det o ta med sig ett par tonårsdöttrar eller skulle de känna sig väldigt malplacerade ?

  För efterhäng rekomenderar jag som inbiten ölnörd givetvis Akkurat ! skäggig ägare och även ett bra single malt sortiment för de som inte gillar ”konstiga” öl

 6. Axel

  Fredrick: Du får fråga tonårdöttrarna vad de själva tycker :) Men det finns ju annat att kolla på i Grandpa-butiken om de tröttnar på skägg.

Kommentarer inaktiverade.