Tack alla hjältar för grymt skägghäng i Göteborg!

Skrivet av

Det har gått några dagar nu och intrycken har fått sjunka in.

Herrejävlar vad vi är glada att ni kom, att ni hade så snygga och varierande skägg och att ni ville hänga kvar och göra det här till den största dagen (hittills) i Skäggbloggens historia. Stort tack till Homan, Sara, Jesper och Johan från Sharper of Sweden som upplät sin salong och hjälpte oss hela dagen.

Fotograf-Anders slet som ett djur och fotade över 150 personer och det gör tyvärr att alla inte kommer kunna vara med i boken. På något sätt ska vi ändå publicera alla bilderna. Vi har ju era mejladresser så ni kommer att få veta.

Bilder från skäggfotodagen har redan figurerat här och här, men jag lägger ut några av dem jag tog under dagen här under så att ni som inte kunde vara med får se hur vi hade det och ni som var med får minnas tillbaka.

Lördag 29/9 mellan 11 och 16 gör vi om alltihop på Grandpa Kungsholmen i Stockholm. Vi återkommer strax med mer info, grymma grejer är på gång!

Puss och kram, vi älskar er allihopa!

 

2 reaktion på “Tack alla hjältar för grymt skägghäng i Göteborg!

  1. Pingback: Vanligtvis.se mötte Skäggbloggen!

Kommentarer inaktiverade.