Skäggtävling med Philips och Grandpa

Skrivet av

Grandpa har fått loss 20 trimmer-paket från Philips till skäggfotodagen i Stockholm på lördag. Fett tycker vi och nu kan vi göra en redan skön dag ännu bättre genom att lotta ut dessa trimmers bland er som kommer.

Ni som kommer till Grandpas butik på Kungsholmen på lördag kan vara med och delta i utlottningen av 15 av paketen. De övriga fem reserverar vi åt er som inte kan ta er till skäggfotodagen. För er gäller det att ta en bild på er själva på Instagram, tagga med #skäggtävling och så är ni med i utlottningen!

Trimmern som det handlar om heter Styleshaver och är en kombinerad rakapparat och trimmer. Dessutom ingår en trimmer för bland annat öron och näsa.

4 reaktion på “Skäggtävling med Philips och Grandpa

  1. FTWTysken

    Jag får det till att bara tre vinnare utsågs på instagram… Eller är det inte färdigutdelat ännu?

Kommentarer inaktiverade.