Skäggserie av Ellen Ekman

Skrivet av

Den fantastiska serien Lilla Berlin av Ellen Ekman har nyligen haft premiär i tidningen Metro. Fyra briljanta rutor om dagen. Häromveckan handlade serien om skägg och Ellen låter oss publicera serien här på bloggen.

– Denna manliga skäggbeundran har jag mycket erfarenhet av själv. Serien är baserad på en av många gånger min pojkvän blev uppvaktad på krogen eller på stan av andra män på grund av sitt skägg, skriver Ellen.

Länkar:
Ellens webbplats ellenekman.blogspot.se
Läs Lilla Berlin på metro.se

5 reaktion på “Skäggserie av Ellen Ekman

  1. Johnny

    Värre då när fulla tjejer kommer och bara sliter en i skägget kan jag tycka. Fråga hellre än att bara rycka!

  2. Erik Larsson

    Jag får bara frågor från folk som känner mig. Måste säga att mitt skägg har gett mig en helt ny bild av vardagsrasismen. Jag är brunögd, mörkbrunt hår och har ett svart skägg som har fått bra längd (jag är helsvensk om det nu skulle ha någon som helst betydelse). Det första jag märkte är att folk man möter på stan fort fäller blicken och väldigt få kassörskor/butiksbiträden håller ögonkontakt när man pratar med dessa. Standardfrågan från folk som inte sett mig på ett tag om jag blivit muslim. Någon annan som upplevt detta eller inbillar jag mig?

Kommentarer inaktiverade.