Sommarens skägglåt – The Beard Song

Skrivet av

Kolla den här skäggiga videon till den skäggiga låten The Beard Song! Sommarens låt!

”There’s nothing like a man with a good looking beard” sjunger Malmökvartetten The Bandettes.

Vi är stolta över att kunna meddela att Skäggbloggen indirekt har varit inblandade i skapandet av videon! Bandettes skriver till oss i ett mejl: ”Vi har under arbetet följt er blogg för att få den rätta skägg-feelingen. :) Bl.a. var det på er blogg vi hittade barberaren som friserar ett av våra skägg ur videon. Vi tänkte bara säga TACK för det, och dela med oss av vår skäggiga skapelse!”

Tack för en grym skäggig video, säger vi på Skäggbloggen! Roligt att det nu finns ett svenskt band som sjunger låtar till skäggets ära. Fältet har tidigare mest varit upptaget av australiska The Beards.

En reaktion på “Sommarens skägglåt – The Beard Song

  1. Pingback: En återblick på det fantastiska skäggåret 2013 | Skäggbloggen

Kommentarer inaktiverade.