Kändisarna som tackat nej till en miljon för att raka sig

Skrivet av

vagraraka-wilsonDen amerikanske basebollspelaren Brian Wilson tackar nej till ett erbjudande på en miljon dollar för att raka av sig skägget, rapporterade flera amerikanska sajter häromveckan.

Om det alls var ett seriöst erbjudande är i och för sig tveksamt – men enligt TMZ ska Wilsons agent ha förhandlat med en rakhyvelstillverkare om ett sponsorerbjudande, varpå skägget lär ha hälsat ”I DON’T CARE HOW MUCH MONEY’S ON THE TABLE … NOBODY’S CUTTING ME!”.

Wilson själv sade i en videointervju dagen därpå att skägget stannar på hans haka.

vagraraka-zztopBrian Wilson är inte den ende som vägrar sälja sitt skägg hur som helst. Billy Gibbons i rockbandet ZZ Top fick en gång samma erbjudande av en rakhyvelstillverkare: raka av dig skägget så får du en miljon dollar. Han tackade nej, och skulle än idag tacka nej, enligt Classic Rock. (Tack Johan för tipset.)

vagraraka-anders-1Det finns minst en svensk som gjort likadant, om än för en något lägre summa. I Skäggboken (som finns att köpa nu!) berättar modellen Anders Lindström (känd från SVT:s Modellpojkar) om varför han vägrade raka av sig skägget trots ett erbjudande om en saftig lön.

2 reaktion på “Kändisarna som tackat nej till en miljon för att raka sig

  1. Johan Yxan Axelsson

    Att erbjuda ZZ Top killarna eller en kille som spelar professionell baseboll 1 miljon för att raka sig är väl som att erbjuda mig 100 spänn för att raka mig. De har väl så in i helvete med pengar redan innan så en mille hit och dit gör ingen skilnad.

  2. Johan L

    Roligast är i alla fall att Billy Gibbons officiella motivering var ”We’re to damn ugly without it!”

Kommentarer inaktiverade.