Skäggbloggen får ny kostym

Skrivet av

Vi hoppas att du gillar bloggens nya utseende! Som du ser har vi i dag bytt formgivning på bloggen, från en stel och statisk blogg till en blogg som anpassar sig efter den skärm du råkar sitta vid för tillfället. Skäggbloggen ska se lika snygg ut oavsett om du använder dator, surfplatta eller mobil.

Samtidigt passar vi på att fräscha till färger, mönster och typsnitt inspirerade av Emili Svenssons snygga formgivning av Skäggboken som kommer i butik om bara några veckor.

Låt oss höra vad du tycker! Säg till om det är något vi kan förbättra. Hojta om det är något som inte fungerar i just din webbläsare.

Vi kommer att justera utseendet och lägga till lite innehåll och bättre sajtnavigering den närmsta tiden, och vi hoppas att ni har tålamod tills allt funkar precis som det ska.

Förr:
625-gamlagamla-bloggen

Nu:
625-nya-bloggen

10 reaktion på “Skäggbloggen får ny kostym

  1. Karl

    Snyggt Stilrent! Hoppas att funktionen ”Skäggtwitter” (tror att den hette så), alltså den där alla tweets innehållande ”skägg” och ”mustasch” återkommer. Den var kul att följa.

  2. Per Lundberg

    Riktigt snygg på min Nokia Lumia 820. Men vad med den schakrutiga 70-tals tröjan? Har de kommit tillbaka? Där tycker jag ni får tänka till ett varv till.

  3. Axel Naver

    Vi kommer snart att fixa en sida med olika bra skäggflöden från bl.a. twitter. Men om du vill veta hemligheten så är det följande sökord: skagg OR skagget OR skaggen OR mustasch OR mustascher

  4. Pingback: Höststädning av bloggen | Skäggbloggen

Kommentarer inaktiverade.