Dokumentären om Skäggboken

Skrivet av

En helt central del i Skäggboken är ju alla snygga skäggfoton och skäggberättelser. När vi bjöd in till en fotodag i Göteborg och en i Stockholm i september 2012 kunde vi inte i vår vildaste fantasi tro att det skulle komma över två hundra personer sammanlagt. Men det gjorde det.

Filmen Skäggfotograferingen handlar om Dennis som tar bilen till Göteborg med sin kompis Thomas för att vara med vid fotograferingen – ”lyckligt ovetandes om vad som väntar” som regissören Jacob Carlsson beskriver filmen.

Hur gick det då för Dennis i filmen, kom han med i Skäggboken? Kolla på sidan 178…

P.S. Missa inte:
Releasefest för Skäggboken 5 sept, Stockholm.
Boksignering & skäggkväll 6 sept, Stockholm.
Boksignering & skägghäng 7 sept, Göteborg.

En reaktion på “Dokumentären om Skäggboken

Kommentarer inaktiverade.