Skäggen intar Bokmässan i Göteborg!

Skrivet av

625-deal-skagg-bokmassan

Kommer du till Bokmässan i Göteborg i år? Kom förbi och snacka skägg med oss och köp ett signerat exemplar av Skäggboken! Vi sitter i monter B03:48 mellan kl 13–16 lördag 28/9, och kommer säkert att hänga i montern andra tider med.

Vi har också ett fantastiskt erbjudande:

Boksignering & skäggtrimning
Vad: Anders Bergstedt, Eric Thorsson och Axel Naver – männen bakom Skäggboken – kommer och signerar böcker och tar med sig Göteborgs bästa barberare! För 299 kronor får du då både en fantastisk bok och en skäggtrimning!
När: Lördag 28/9, kl 13.00-16.00.
Var: B03:48 (Kalla Kulors monter)

Det är Sharper Barbershop som kommer och trimmar skägg. Kolla in deras instagram!

Det är först till kvarn som gäller för den som vill ta del av erbjudandet trimning+bok. Läs mer om erbjudandet här.

Det går såklart bra att köpa en signerad bok utan skäggtrimning också!

Läs mer om allt det andra roliga som händer i vårt förlag Kalla Kulors monter under bokmässan: aktiviteter med Boel Bermann (Den nya människan), Caroline Engvall (Skuggbarn, Skamfläck & 14 år till salu), Hillevi Wahl (Extremt kul! & Experimentet), Hans-Olov Öberg (Heavy Metal Management), med mera.

Vi ses!