Skäggtävling i Stockholm – uppskjuten från 2 november till okänt datum

Skrivet av

UPPDATERING 23/9: Barber Big T meddelar att skäggtävlingen är uppskjuten till 2014. Datum ännu inte bestämt. Detta på grund av en dubbelbokning av lokalen. Håll utkik här på bloggen och Big T:s facebooksida för att få mer info när det är spikat när tävlingen blir av.

Tanken med tävlingen var att det skulle vara sex olika tävlingsklasser – inklusive en för de med dålig skäggväxt som gör det bästa av det de har. ”En seriös tävling men under avslappnade former”, som arrangören Big T skriver.

Nå – 2 november går i alla fall skägg-VM 2013 av stapeln i tyska Leinfelden-Echterdingen.

2 reaktion på “Skäggtävling i Stockholm – uppskjuten från 2 november till okänt datum

  1. Daniel

    Awesome! Jag var initialt anmäld till mustasch-lång men var tvungen att lämna en walkover pga arbetsresa. Nu jävlar skall här sparas! :)

Kommentarer inaktiverade.