En bok är det som far helst vill ha

Skrivet av

625skbfarsdag

Visste du att böcker ligger på pappornas topp-5-önskelista inför fars dag? En undersökning gjord av Tradera visar att slipsen ligger mycket lågt i kurs och att boken är den fjärde populäraste presenten. Bland äldre fäder, 55-74 år, är boken faktiskt den allra populäraste presenten.

ackis200Du älskar väl din far?

Vi behöver nog inte tala om för våra läsare att Skäggboken är den absolut säkraste investeringen för att undvika sura miner på fars dag 10 november. Men för er som tvekar kan vi hälsa att SVT säger att boken är ”kanonfin”. ”Folkbildande” säger Helsingborgs Dagblad och ”praktverk” säger Sydsvenskan.

Boken ligger på fars-dag-bordet hos bl.a. Akademibokhandeln (se bild här intill) och finns hos välsorterade barberare. Vi har hört att några bokhandlar redan har sålt slut på sitt lager (lugn bara lugn, ny upplaga är på väg!), men kika vidare i nästa butik om den skulle råka vara slut hos din lokala bokhandlare.

Ett annat säkert sätt att få tag på Skäggboken – och träffa Skäggbloggs-Eric – är att komma till Rockskäggsfesten på Klubb Flanell i Stockholm 6 november.

Köp skäggboken på nätet
Köp Skäggboken hos Science Fiction Bokhandeln.
Köp Skäggboken hos Bokia.
Köp Skäggboken hos AdLibris.
Köp Skäggboken hos Cdon.
Köp Skäggboken hos Bokus (Levererar även utomlands till 35 länder)
Köp Skäggboken som e-bok hos Bokon.