Skäggtröjor och basebollskägg – dagens länktips

Skrivet av

Dagens länktips!

1. Det finns massor av sidor på nätet som säljer skäggprylar av olika slag. Men det är inte på många ställen som det finns en så hög koncentration av tröjor med skägg-tryck som på www.beardandmustachetshirts.com! Tack Anders för tipset.

2. Det är baseboll-säsong borta i USA. För tre år sedan skrev vi om att spelaren Brian Wilson fick så mycket uppmärksamhet för sitt skägg att fansen myntade frasen ”fear the beard” som en hyllning till honom. I år är han dock inte ensam. Det har skett en explosion av slutspelsskägg i baseboll-ligan. Kolla in det här videoklippet på ESPN: Fear the beards. De snackar om ”battle of the beards” – skäggkampen mellan de olika lagen. Tack Marcus för tipset!

För övrigt hade baseboll en gång i tiden en fin mustasch-tradition. Det är oklart hur traditionen uppstod, men en möjlig startpunkt är 1972. Då erbjöd ägaren till laget Oakland A’s 300 dollar till den spelare som odlade det mest spektakulära skägget till säsongsstarten. Rollie Fingers vann med en ståtligt vaxad och tvinnad mustasch.

bb-skagg

2 reaktion på “Skäggtröjor och basebollskägg – dagens länktips

Kommentarer inaktiverade.