Grymma rockskägg på KGB igår – här är alla bilder

Skrivet av

tavlingstoppTack alla som kom på vår rockskäggstävling på KGB igår! Det blev en fin kväll med många skägg, bra musik av Hanna och Erik från klubb Flanell och en och annan öl. Tack alla ni som röstade på Instagram och stort tack till alla ni som var med och tävlade!

Först måste vi ju presentera vinnarna. 15 stycken var med och tävlade i två klasser: helskägg och halvskägg. Juryn hade mycket svårt att avgöra, men föll till slut för Christian Plogfors i helskäggsklassen, med motiveringen ”Det är tätt och vågigt – ett riktigt matigt skägg”. I halvskäggsklassen gick priset, ett signerat ex av Skäggboken, till Sebastian Ekstrand för ”En mustasch som bildar en bra helhet med den övriga stilen och som är lite sleazy – på ett bra sätt”. Grattis säger vi!

vinnarnablogg

Värdiga vinnare: Christian Plogfors och Sebastian Ekstrand.

Här kommer ett gäng bilder från kvällen, håll till godo. Fler finns på Instagram under hashtagen #flanellskägg.

olare

Deltävlare nr 8 laddar.

forlaget

Hans-Olov och Kajsa från Kalla Kulor Förlag vid Skäggboken-bordet.

erik

Erik Lindström från klubb Flanell vid skivspelaren.

paggan

Och Leif Pagrotsky kom på besök!

kgb
Leninskägget – inte så rock kanske, men ganska stiligt var det.

prisutdeln1

prisutdeln2

Och priserna delas ut!

gladvinnare

En glad Christian, vinnare i helskäggsklasen med sitt pris, ett ex av Skäggboken.

3 reaktion på “Grymma rockskägg på KGB igår – här är alla bilder

  1. Christer Aronsson

    Grattis gubbar! Det var kul att se, synd att man bor i Göteborgstrakten bara annars hade jag varit på plats :-)

  2. JeepBeat

    Var det de bästa skägg ni kunde hitta i Estocolmo? Inget negativt om deltagarna så, men det gjorde ju tävlingen lite fjantig. Varför inte anordna en tävling med deltagare med riktigt massiva skägg?

  3. Kocken Kai

    Sen så är det ju så att själva tävlingen va för dom som gick på KGB och inte hela stockholm. Sen så va ju temat Rockskägg, minst 50% punkare som går på KGB. Sen så tar det fruktansvärd tid och omsorg för att odla ett riktigt bra, jämnt, välansat skägg, dessutom med bra form och luftighet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *