Johans skäggminne: Skäggrouletten förbrödrar!

Skrivet av

Yes! Era skäggminnen har börjat trilla in till vår mejl. Du har väl sett upplägget: berätta om ett skäggminne och tävla om Skäggboken! Vi drar vinnarna 8 december, men redan nu börjar vi publicera några av bidragen. Först ut är Johan Bengtsson med skäggrouletten!

Skäggrouletten förbrödrar

johan-bengtsson

Johan Bengtsson

”Allt började med att min gode vän Markus Rask fick se filmen Skäggrouletten. Han kom då på den briljanta idéen att vi skulle göra vår egen film. Sagt och gjort, skägg odlades och planer smides!

Vi blev ett gott gäng, en videokamera, en påse öl och hemmagjord smörgåstårta!

Skäggmodellerna som fanns på vår spelplan var bl.a. Van Dyke-skägget, tribalskägget och inte minst skepparkransen!

Roulette-spelplanen

Roulette-spelplanen

Lite nervöst började första deltagaren slå på pilen på spelplanen: mysterieskägget. Andra deltagaren snurrar och även Van Dyke-skägget var borta! En efter en slår deltagarna, men det fruktade tribalskägget blir kvar.

Väl min tur, som sagt så är ju det fruktade tribalskägget kvar, slår på snurran och den stannar på Skepparkransen! Må tro att jag blev nöjd då, vilket även syns rätt tydligt på filmen. Med knuten näve så förklarar jag för kameran hur ”otrrroooligt nöjd jag blev!

Smålullig går man runt bland de andra deltagarna och njuter av hur grymt skägg jag kommer få jämfört med dom andra! Ska ju ändå bära skäggmodellen man har fått minst en vecka.

Döm av min förvåning när väl handduken dras av från mitt ansikte, emmm eee jaaa kanske inte riktigt vad jag hade tänkt mig!

Men summan av kardemumman så kan man konstatera att skägg förbrödrar!

Skulle definitivt rekommendera alla som kan spela skäggrouletten att göra det. Fantastiskt! Kvällen innehöll goda vänner, många goda skratt! Bra skägg och ett minne för livet! Ska även tillägga att vi kommer spela även i år!”

Se filmen från kvällen (Hur Johan Bengtssons skepparkrans blir syns vid 11:30):

Vi vill höra ditt skäggminne!

Vill du också få ditt skäggminne publicerat på bloggen och dessutom ha en chans att vinna ett exemplar av Skäggboken? Läs mer om tävlingen här! Vi börjar publicera bidrag redan nu, men observera att det inte är förrän 8 december som vi drar vinnarna. Det är alltså inte säkert att de inlägg vi publicerar är de som vinner ett ex av Skäggboken.