Skägg-VM 2013: Resultat, video, foton

Skrivet av

625wbmc2013

Skägg-VM 2013 gick av stapeln i Tyskland i går, 2 november.

Uppdatering 7 november: Nu har resultaten i alla tävlingsklasserna publicerats, med bilder av vinnarna.

USA:s landslag har redan publicerat resultaten för de amerikanska deltagarna: amerikaner tog förstaplatsen i klasserna engelsk mustasch, fristilsmustasch, naturligt helskägg och helskägg med stajlad mustasch.

Foton finns på bland annat jsonline.com.

Ett videoreportage av Nyhetsbolaget finns på SvD.

2 reaktion på “Skägg-VM 2013: Resultat, video, foton

  1. Kapten tveskägg

    Bielefeldt var ju en given vinnare, otroligt snygg skägg frisyr. Gissade att han skulle vinna med den redan när jag såg den på whisker wars. Verkar vara en skön gubbe oxå om man kan dömma ngn´s personlighet av hur de beter sig på tv.

  2. Axel Naver

    Ja, Aaron Bielefeldt har ju onekligen lagt ner ett jäkla jobb på att få till sin frisyr. (Det är han på den stora bilden i mitten förresten, till alla som undrar.) Kul att någon lyckades bräda den evige fristilsvinnaren Elmar Weisser också.

Kommentarer inaktiverade.