Berätta ditt bästa skäggminne – vinn Skäggboken lagom till jul

Skrivet av

Frost i skäggetNovember må försöka hävda motsatsen men julen närmar sig faktiskt med raska steg. Vi på Skäggbloggen tänkte därför lansera en liten tävling med fina julgåvor i potten. Men vi kräver lite motprestation.

Ända sedan vi började med Skäggbloggen har historierna som ni läsare bidragit med varit något av det roligaste som funnits att läsa här. Någon har åkt hundspann i typ hundra minus eller försöker få in 3 000 tandpetare i skägget, någons mustasch lugnar tyska poliser och någon odlar skägg under sin sambos graviditet. Skäggboken innehåller många fler av dessa historier men nu vill vi ha in ännu fler.

Därför vill vi att ni skriver ner era bästa skäggminnen – det kan vara allt från en rolig anekdot till en känslosam bekännelse eller ett riktigt skräckminne – och skickar in dem till mejl@skaggbloggen.se. Självklart vill vi även ha in skäggminnen från tjejer också. Vill du hellre länka till en video går förstås det också bra. Skriv gärna Skäggminne i ämnesraden så hittar vi lättare och skicka gärna med en bild på er själva. De bästa historierna publiceras här på bloggen och bland de inskickade bidragen lottar vi ut tre signerade ex av Skäggboken lagom till julafton. Tävlingen pågår till 8 december.

3 reaktion på “Berätta ditt bästa skäggminne – vinn Skäggboken lagom till jul

  1. Pingback: Johans skäggminne: Skäggrouletten förbrödrar! | Skäggbloggen

  2. Pingback: Eriks skäggminne: ”Kolla – en riktig viking” | Skäggbloggen

  3. Pingback: Maria: ”Skäggen lockar mig tillbaka varje sommar” | Skäggbloggen

Kommentarer inaktiverade.