Var köper du skäggsaker?

Skrivet av

skaggprylar625

Var får man tag på skäggsaker? Utbudet av verktyg för att ta hand om skägg och mustascher växer hela tiden, men om man inte vet var man ska leta kan man ändå köra fast i jakten efter hyvel, mustaschvax, skäggolja eller kam. Nu när julen nalkas finns det säkert också en och annan som letar skäggpresenter till sina nära och kära.

Vi har samlat länkar till några välsorterade nätbutiker på vår sida med Skäggbloggens bästa länkar. Det är ett bra ställe att börja leta.

Men det är ju ni läsare som är de verkliga experterna. Vi vill gärna ta del av era tips. Hjälp oss att utöka listan med länkar! Var köper du skäggsaker på nätet? Skriv en kommentar här nedanför! Vi vill höra om allt från entusiasten som säljer hemmagjort vax till den billigaste butiken med det största sortimentet.

Förutom produkter för att ta hand om skägget finns ju också prylar för att uttrycka sin skäggkärlek. T-shirts med skäggtryck, muggar med mustascher; blott gudarna kan hålla reda på alla mer eller mindre användbara skäggrelaterade prylar som finns att köpa. Tipsa gärna om era bästa inköpsställen för sådant också!

Och vi behöver ju inte hålla oss till nätbutiker – skriv gärna en rad om den mest välsorterade skäggbutiken i just din stad också.

18 reaktion på “Var köper du skäggsaker?

 1. Alicja

  För två år sedan var jag på julklappsjakt åt min pojkvän, hittade då sidan gents.se. Jag klickade hem rakkniv, borste, strigel, strigelpasta, raktvål och allt som tillkommer. Min pojkvän blev skjut glad och succen var ett faktum.
  Bra guider på hemsidan, väldigt bra kvalite! Som sagt så köpte jag detta för två år sedan, och grejerna är fortfarande lika bra som för två år sedan och inte ens tvålen är slut.
  Så det är ett litet julklappstips med, rakkniv med tilbehör! (Dock ska den inte användas så mycket då skägg är ungefär det snyggaste som finns)

 2. Hugo Rickberg

  Jag har använt Penhaligons Sartorial beard oil -en mycket bra investering för både skägg, hud och doft- för att inte säga något om den vackra flaskan och kollegornas komplimanger om att man luktar gott! Kolla Penhaligons.com – där finns annat bra också…

 3. Christian

  Besökte för första gången en barberare i fredags och det överträffade verkligen min förväntan och nu inser jag ju att en uppdatering av mina rakprylar är ett måste :) Har kikat runt på sidorna som ni rekommenderar och har plockat ihop ett kit från Gents med hyvel, blad, hållare, raktvål från Truefit & Hill. Har ni några rekommendationer på vax och kam? Vad är det t.ex. på bilderna hör ovan?

  God Jul!!

Kommentarer inaktiverade.