Här blir Skäggbloggen en fråga i SVT-programmet Vem vet mest

Skrivet av

Skärmavbild 2013-12-18 kl. 22.07.17Våra liv som skäggbloggare och människor är kompletta. I går fick jag ett av mitt livs konstigaste sms av min syster: Du var just en fråga i Vem vet mest!!

Och det var ju sant. I gårdagens årskrönike-kändis-upplaga av frågesportprogrammet Vem vet mest handlade en av frågorna om oss och Skäggboken. Jag är fortfarande alldeles till mig. Det enda som är tråkigt är att de formulerade frågan fel. ”Bloggarna Axel Naver och Eric Thorsson och fotografen Anders Bergstedt” skulle det såklart ha stått. Synd!

Du ser det historiska ögonblicket – och vad deckarförfattaren Arne Dahl svarar på frågan – 22.40 in i programmet som du hittar via den här länken.

4 reaktion på “Här blir Skäggbloggen en fråga i SVT-programmet Vem vet mest

  1. Arne Dahl

    Vänligt av dig. Här kommer i alla fall ett bevis på att jag vet vad skägg är. :) // Allt gott, Arne

Kommentarer inaktiverade.