Här hittar du Skäggboken till jul

Skrivet av

boktomteDet har hänt IGEN! Skäggboken är så populär att den nu är slut hos nätbokhandlarna. Men som tur är för alla som ännu inte hunnit köpa den som julklapp till sina nära och kära kommer här en liten guide till hur ni gör för att få tag i ett ex:

Gå till en bokhandel.

Akademibokhandeln har fortfarande många exemplar i sina butiker runt om i landet. Har du långt till närmaste, ring och kolla i vilka butiker den finns. Många fristående bokhandlar har också exemplar kvar, likaså Science Fiction Bokhandeln i Stockholm. Gekås i Ullared kan också ha några ex kvar om du bor i Halland.

Och skulle du råka bli utan, misströsta inte. I början av nästa år kommer vi tillbaka igen, med TREDJE upplagan av Skäggboken. Succén fortsätter!

Uppdatering 23 dec: Vi har fått frågan vad som är nytt med andra och tredje upplagan. Svaret är att innehållet i boken är precis detsamma. Det är bara tryckning av fler böcker.

2 reaktion på “Här hittar du Skäggboken till jul

  1. Ludvig

    Hittade min på akademibokhandeln i Eskilstuna city. Fanns tydligen 3st kvar och jag norpade en av dom :)

  2. Oskar

    Fick en i julklapp av min underbara fru som hejar på mig i såväl helskägg som snurrmustache. Min korta refelktion om boken är att den är välskriven och trevligt. En bok som borde ligga på alla skäggbärares nattduksbord!

Kommentarer inaktiverade.