Skäggbloggens håriga julnötter

Skrivet av

santa-clausGlöm nutidsorientering, nationella prov och Trivial Pursuit – det enda som betyder något är hur mycket du kan om skägg.

Sedan i går bjuder vi därför, som en uppvärmning inför julhelgens nötknäckande på ett gäng egna, håriga julnötter på Twitter. Upplägget är enkelt: på morgonen lägger vi ut en fråga, sen får ni klura under dagen och på kvällen publicerar vi sedan svaret på frågan. Har du läst Skäggboken ordentligt kommer du bli belönad – svaren på alla frågorna finns nämligen någonstans i Skäggboken. Du följer hela balunsen via hashtagen #skäggjulkalender som smygstartade igår och fortsätter i dag med julnöt nummer två.

#skäggjulkalender 2 dec

Rollie Fingers har sen 70-talet en av idrottsvärldens mest kända mustascher. Vilken sport & i vilket lag spelade han?