Hur ser omvärlden på Skäggbloggen, egentligen?

Skrivet av

Lurzer_Covers_SPREADSHEET_COY_WEBSITE1Hur ser omvärlden på vårt skäggiga hörn av internet? Man kan ju undra ibland. Till exempel när man läser en skojig satir med skämt-magasin-idéer på The Poke: 40 Magazines That We Would Buy Immediately.

Man bara: hihi, You And Your Bloody Wedding, Spreadsheet Enthusiast, Inside Nature’s Giants at Home. Kul titlar.

Sen skrollar man ner till nr 35. Modern Beard.

Skämt-omslaget har skämtrubriker som:
Jam: A Complete Guide to Eating Safely
Post-Traumatic Shaving Disorder.

Hallå. Det är ju precis sådant vi skriver om på Skäggbloggen! Mat och rakningstrauman.

Betyder det att omvärlden ser på oss som ungefär lika galna som ett magasin om avmaskning av hundar? Eller betyder det att det rentav finns en Reader’s Chives någonstans därute?

Beard-magasine-ThrustBastard

5 reaktion på “Hur ser omvärlden på Skäggbloggen, egentligen?

  1. Stefan Jadefjord

    Orkar inte med hela den här diskussionen om att det är ”inne” eller ”ute”, trendigt, med skägg. Allt detta snack om hipsters ger mig huvudvärk. Män har skägg – PUNKT! Och man ska fan vara man nog att ta hand om det också, på samma sätt som man bryr sig om sina kläder, frisyr och hur man uppför sig.

  2. Stefan Jadefjord

    Tack! Jag har dock inget emot att diskutera skägg, annars skulle jag ju inte vara här. Jag är bara trött på diskussionen om trender och hipsters. Skägg kan varken bli omodernt eller trendigt, lika lite som håret på huvudet.

  3. Ludvig

    Precis. Har aldrig riktigt förstått det där behovet av att kunna kategorisera folk pga utseende. Vill jag ha en mustasch, ett buskigt helskägg eller ett litet pipskägg borde jag få ha det utan att behöva tillhöra någon form av ”trend-grupp”. Men i nuläget är jag tydligen en hipster.

Kommentarer inaktiverade.