3 reaktion på “Listar bästa groomingprylarna 2013

  1. Robin

    En ganska obehaglig lista med saker som man verkligen inte behöver i min mening, känns mer som ett reklaminslag. Rakborsten från VMV Hypoallergenics såg riktigt läcker ut men tyvärr är det inte en äkta produkt i deras sortiment. Men då är också Groomingmagasinet ett hudvårdsmagasin och var starka förespråkare för renrakning innan skägget blev på mode.

    I slutändan så var det bara mustaschvaxet och näshårvaxarkittet (!) som föll mig i smaken, det kanske säger mer om mig än om dom >_>

  2. Stefan Jadefjord

    Jag vill i och med detta varmt rekomendera Reporia tjärtvål för daglig tvätt av skägg och ansikte. Mycket mild och bra för känslig hud och framförallt för skägget! Gammalt hederligt recept med naturliga ingredienser som tyvärr kommit i skymmundan av dagens alla dyra hudvårdsprodukter. Tvålen finns på välsorterade mataffärer och kostar ca. 16 kronor. Räcker flera månader. (Hård tvål.)

Kommentarer inaktiverade.