Senaste nytt: Man stoppar saker i skägg på interwebz

Skrivet av

willitbeard625

Javisst gott folk, det finns en man på det världsomspännande internätet som stoppar saker i skägget.

Det har folk gjort förut, som bekant. Trogna läsare av Skäggbloggen känner till rekordförsöken med tusentals tandpetare och Incredibeards nudelskägg.

Den nya och unika vinkel som Pierce Thiot och hans fru Stacy erbjuder är att alla kan utmana Pierce att testa skäggets gränser: exakt vilka föremål får plats i ett skägg egentligen?

Detta rapporterar både SVT och Buzzfeed.

Projektet kallas ”Will it beard”, och utmaningarna ramlar nu in till Pierces och Stacys tumblr och instagram. Det hela började under en släktträff vid nyår.

– Min mamma lät alla sina barnbarn göra en show där de fick visa upp sina talanger (hon är en väldigt rolig mormor). Jag bestämde mig att min ”talang” skulle vara att se hur många pennor jag fick in i skägget. Jag vet, inte mycket till talang. Men alla skrattade! berättar Pierce Thiot för SVT.

Ett bra och enkelt svar på frågan ”varför”: det är ett kul partytrick. Därför lär vi fortsätta se andra personer som stoppar än det ena och än det andra i skägget. Skäggstrån är ofta tjockare och styvare än håret på skalpen, vilket i kombination med skäggets vågighet gör att ett långt skägg har ganska bra stadga. Min okvalificerade gissning är därför att vi kan förvänta oss att oväntat tunga saker får fäste i Pierces skägg.

Giraff behöver de inte testa. Det har vi redan bevis för.

Om det är någon läsare som har egna bilder på saker i skägg så vill vi såklart gärna se dem också!

Följ Will It Beard:
willitbeard.tumblr.com
instagram.com/willitbeard

9 reaktion på “Senaste nytt: Man stoppar saker i skägg på interwebz

 1. Fistmannen

  Det är alldeles för mycket trams i den här bloggen. Jag har varit en trogen följare av bloggen sedan dess tillkomst, men börjar vid det här laget bli mäkta trött på allt skäggploj. Jag vill ha en genuin skäggblogg och inte en massa jävla trams och södermalmhipster-skit. Vem fan tycker det är kul med saker i skägget?

 2. Axel Naver

  Hej Fistmannen! Det är sant att vi (Axel+Eric) på sistone inte har haft tid att lägga upp jättemånga genomarbetade unika blogginlägg pga tidsbrist. Det har varit några enklare blogginlägg som kanske kan uppfattas som tramsiga. Jag hoppas att du ändå kan stå ut med variationen på bloggen. Tramset har ju också funnits där från början tillsammans med mer seriösa inlägg. Jag hoppas att du kan gå tillbaks till våra äldre inlägg och också återkomma och hitta saker du gillar i framtiden. Är det något särskilt du skulle vilja läsa mer om på bloggen så får du gärna skriva några rader om vad det skulle vara!

 3. Connys kompis

  Varför skrivs det så få inlägg nu för tiden? Inläggen duggar inte direkt tätt. Era inlägg är både roliga och intressanta så fortsätta gärna det grymma jobb ni gör, men gärna lite mer frekvent än någon gång i månaden.

 4. Axel Naver

  Hej Connys kompis! Vi har inte haft tillräckligt med tid och energi för att upprätthålla tempot på bloggen på sistone. Vi driver bloggen på ideell basis och aktiviteten på bloggen fluktuerar i takt med andra saker i våra liv. Under vissa perioder hinner vi skriva mer, under andra perioder hinner vi skriva mindre. Tyvärr. Tack för dina uppmuntrande ord!

 5. Chris Jansson

  Ni kanske borde ta in gästskribenter på bloggen för att få ut artiklar mer frekvent? Jag märker själv att jag besöker bloggen mer sällan dessa dagar.

Kommentarer inaktiverade.