Vintagefestival – snacka skägg med oss i Uppsala nästa helg!

Skrivet av

rafpilotVi avbryter avbrottet för ett kort meddelande:

Nästa lördag (28 mars 2015) kommer Skäggboks-Eric till Vintagefestivalen i Uppsala!

Under en timmes tid blir det snack om varför skägg har blivit så vanligt just nu, varför det försvann i början av 1900-talet och vad skägget har för betydelse. Samt om det är så att män med skägg får ligga mer? Ett och annat exemplar av Skäggboken kommer att finnas till försäljning.

Så befinner du dig i/nära Uppsala 28 mars, kom till Vintagefestivalen kl 12.00 – det vore grymt kul att snacka skägg med er!

Vintagefestivalen är en mässa/festival för alla som är nyfikna på vintage. Det är både en mässa och en mötesplats, förra året hade man 1 500 besökare. Info om evenemanget hittar du på www.vintagefestival.se.

Skärmavbild 2015-03-22 kl. 08.50.41

3 reaktion på “Vintagefestival – snacka skägg med oss i Uppsala nästa helg!

Kommentarer inaktiverade.